Sunday, February 6, 2011

~j.e.j.a.k k.a.s.i.h~

hari yang indah..

hari ni ak ad date nge kakak ak.Ni bukan kakak ak yang belajar kat SEGi kolej tu tapi yang sorang lagi.Ak ad 2 kakak yang belum kahwin.Yang ni baru datang sini sebulan and kerja kat area Gombak.

Dalam pukul 11 kitorang jumpa kat KL Sentral.Sampai-sampai terus isi perut.
licin kitorang sapu..hehehe

Then,kitorang gerak ke The Curve.Dalam sejam jugak la naik bas metro 88.
Kenapa pergi The Curve?Kakak ak yang study kat SEGi kolej kerja part time kat sana.Memandangkan kami dah lame tak kumpul sama2,so ak decide nak bawak Ecah(kakak ak yang baru datang ni) lawat Eniey(student SEgi) kat tempat kerja die.Eniey tak taw pon kami datang.
Ni gelagat kami sementara tunggu Eniey.









Dalam 10 min jugak la kami duk kat situ,baru Eniey perasan kami ada kat situ.Biasa la,tengah kerja kan.Lagipon ramai pelanggang..






Dalam pukul 2.oo ptg,Eniey breaks and kami teman dia makan pula.







Pukul 3.00 ptg,Eniey masuk balik kat tempat kerja dia and ak nge Ecah plak pergi layan wayang.The Green Hornet.Bez jugak.Abis wayang,terus balik.Mintak-mintak ada peluang untuk keluar sama-sama.Kena tunggu sume-sume betul-betul free la..=]