Sunday, February 27, 2011

~e.s.e.m.e.n~

Boleh dikatakan semua kawan-kawan tegur kenapa budak-budak kos ak nampak relaks je.Macam tak banyak kerja nak kena setelkan.

Betul jugak tu.Biler masuk je studio,kepala terus pening fikir betapa banyaknya esemen yang nak setel dan macam mane nak bahagikan masa untuk semua-semua tu.

Yang peliknya,time keluar je dari studio,terus hilang semua perencanaan tu.Macam tak ada kerja nak kena buat.Siap boleh layan movie lagi.Mane semua esemen-esemen yang duk sibuk memoningkan kepala tu?

Biler masuk studio balik,mula la gabra kerja tak jalan lagi.Masa ni la duk menyesal tahap cipan sebab tak buat awal-awal.

Jangan cakap anda semua tak pernah alami masalah ni.At least mesti pernah sekali merasa pengalaman macam ni kan?

Kenapa otak kita seolah-olah dah diprgramkan macam ni?Lebih-lebih lagi student..Kena update balik ni..