Friday, May 27, 2011

~k.e.m.b.a.l.i~

salam..
rasanye dah lama sangat-sangat tak menaip.bukan menyombong atau merajuk,tapi selalu je ada masalah untuk buka blog ni.Tambahan pula busy dengan final projek.Lepas tu terus bercuti.

Sekarang ni ak kat seGi kolej (Damansara).Kak ak konvo.Sementara tunggu die n my mum dalam dewan,ak tersidai kat kafe.Alang-alang tak ada apa yang nak dibuat,baik ak on9.hehehehe

Banyak perkara yang berlaku sepanjang tempoh ak 'menghilang' ni.Tapi tak tahu nak citer yang mana dulu.So ak citer sikit-sikit j la deh..=p

Final projek ari tu boleh tahan la.Ak nampak perubahan yang berlaku dalam design ak.Walaupun tak se-gah orang lain,tapi alhamdulillah ada peningkatan.Yang paling penting,ak puas hati dengan hasil kerja ak.Minta-minta tak kena extend.Memang naya la lau kena.hurm..

Tahun ni ak dapat 3 orang anak saudara baru.Semuanya boi.Alhamdulillah..meramaikan golongan adam dalam keluarga ak yang sememangnya majoriti adalah gurl.




ni ahmad fairuz..
3 februari

ni muhamad raif hakim
23 april

ni muhammad haziq
13 mei

hensem-hensem kan.Ni 1st time dapat anak ramai anak saudara dalam 1 tahun.Kiranya semua kak-kak n abang-abang ak ada at least seorang boi.


memandangkan cuti sem kali ni agak lama, ak ambil keputusan untuk kerja.Esok ak akan stay kat kolej ak untuk sementara.Dalam masa tu,boleh la ak cari kerja yang agak-agak ak boleh wat.Doakan ak dapat kerja deh.Lagipun dalam bulan 9 ni ada lawatan kelas ke luar.Lawatan ni wajib dan semua klassmate terlibat.At least dapat jugak ak cari wet untuk tampung kos lawatan tu.

Akhir-akhir ni ak rasa otak ak agak slow sikit.Bimbang lak rase.untuk mengelakkan ia menjadi makin teruk,ak bawa buku matematik.Boleh buat latihan sikit walaupun dah tak belajar kat sini.Gile kan.Kak ak pula seperti paham situasi ak.Die bagi buku sudoku (game feveret sejak sekolah lagi). Harap-harap semangat ak untuk buat latihan matematik dan habiskan game sudoku ni tak tenggelam kat tengah jalan.

Akhir sekali,ak nak share beberapa contengan ak biler tengah stress.w/pun buruk,tapi ak still nak share dengan korang.hehehehe









hurm..rasanye cukup setakat ni dahulu ak merapu.lau panjang umor,ak sambung lagi deh.So selamat bercuti kepada budak-budak sekolah, students u dan semua yang sama waktu dengannye.b epi sokmo  deh..=]