Thursday, June 16, 2011

~b.l.o.g~

Dari dulu sampai sekarang ak memang ske giler membaca.Sume bahan bacaan ak sapu.Ak stat minat blog bile ak jimpa blog penulisan2u.blogspot..Penuh dengar karya2 terbaru mereka2 yang masih mentah dalam dunia penulisan ni.Sesetengahnya memiliki bakat yang sangat luar biasa.Kadang-kadang ak pon sampai menangis duk layan cerpen2 lam blog tu.Memang bez.

Blog2 orang len pon ak layan jugak.Bez.Macam-macam citer.Ada tentang perasaan,pengalaman dan macam-macam lagi.Tapi bukan tu yang ak nak tekankan kat sini.Tapi design blog diorang.Memang cun dan canggih.Kadang-kadang ad jugak terpikir untuk wat camtu tapi ak ni agak buta IT.Tak pandai sangat nak ushar pe yang nak kena wat untuk cantikkan ruangan blog ak ni.

Hurm..Ada yang volunteer tak untuk cantikkan blog ak?=p