Sunday, January 12, 2014

Graduation Day~~

Assalamualaikum..
Hari ni agak memenatkan tapi jmenyeronokkan. Plan spontan classmate untuk panjat Broga memberi peluang untuk kami bersua muka setelah sekian lama tak berjumpa. Walaupun hanya beberapa orang je yang join, tapi still enjoy.Hopefully nanti ada peluang lagi berkumpul ramai-ramai macam ni.=]

Sebenarnya bukan nak cerita pasal Broga.hee..Tadi member baru pas gambar-gambar konvo yang kitorang shoot lepas amik scroll. Banyak juga gambar syok sendiri.hee...Walaupun dah hampir 3 bulan konvo, tapi semangat nak tunjuk juga.hee

Memang lega yang teramat sebab kami berjaya konvo beramai-ramai. Tak ada siapa pun yang tercicir. Alhamdulillah sangat-sangat. Bimbang juga sebab ada je senior-senior yang tak boleh grad. Junior-junior pun ada je yang terpaksa extend. 

Bukan mudah jadi budak design. Nak puaskan hati lecturer yang semuanya mempunyai citarasa yang berbeza. Dan yang paling penting, untuk mewujudkan sesuatu yang tak pernah wujud. Tapi seronok kerana kita boleh design apa sahaja yang kita nak, tapi kena realistik dan rasional la.

Ops, ni adalah antara gambar-gambar konvo yang baru dapat tadi.Muka puas hati je sebab dah konvo.hee