Wednesday, December 29, 2010

erm..=[

    Korang pernah rase bersalah pada sape-sape? Itulah yang ak rase skang. Ak dah JANJI nge kawan yang ak akan join kem yang die anjurkan, tapi ak terpakse batalkan pada saat-saat akhir.Bukan disengajakan tapi ak ad masalah yang tak dapat dielakkan.Rase bersalah giler.Even dah beberapa hari perkara ni berlaku,tapi ak still rase bersalah.Kem tu 3 hari dan bermula 28/12..Ak xkan rase tenang selagi ak x jumpe die sendiri.Beratnye perasaan ni.AK X SKE PERASAAN NI!!!Macam ad 1 batu besar kat bahu.Berat giler.Sori la kawan..t ak belanje mcD deh..=p