Wednesday, December 29, 2010

ouTinG

Beberapa hari lepas,ak n sorang kawan kuar.Saje nak release tensen + menghiburkan hati.Sambil-sambil tu boleh jugak la 'cuci mata'.hehehehe..
     Even nak kuar pon,henfon still busy bekerja.Kali ni kena konpemkan Universiti/Kolej yang akan join program kami.Walaubagaimanapun,mende alah tu sikit pon tak efek mood ak untuk jalan-jalan kat Mid.
     Objektif utama kami adalah untuk tengok wayang,tapi memandangkan ramai sangat manusia yang tengah beratur nak beli tiket,kitorang pon g Art Friend dulu.Sempat la jugak ak beli sketh book baru.
     Paling bez,ni 1st time ak beli komik baru since tahun ni(kalau tak silap la).Kalau bukan sebab tak boleh layan komik Gempak Starz dalam kedai tu(selalunya boleh baca free dalam kedai tu),xdenye ak nak beli.
     kali kedua pergi ke area wayang,kawan ak nampak 1 kedai ni..People's..Die berkenan kat 1 beg ni.Ak memang tak minat sangat.Sementara die beli beg kegemarannye tu,ak tinjau la jugak barang-barang dalam kedai tu.Guess what??Ak jumpa satu cardigan kaler hijau muda.Cun.Dan yang paling penting harganye juz rm19.Murah gile.Trus ak cair.huhuhuhu..Tak sampai 10 min,cardigan tu jadi milik ak.Ni 1st time ak beli cardigan taw.
     Keluar je dari kedai tu,kelihatan manusia yang tengah beratur untuk beli tiket dah makin kurang.So kami teruskan niat untuk tengok wayang.Dah lame kot ak tak tengok wayang.Kami pilih citer Repunzel.Bez..Memang tak rugi tengok.Kartun die pon lawa.Memang hebat diorang punye grafik.Jalan citer pon tak membosankan.Tak kering gusi.korang sume pon mesti tengok taw.
     Selesai je tengok wayang,kami terus balik.Seharian jugak lah 'berkampung' dalam Mid 2.Walaupun letih,tapi still enjoy.Malam baru sampai kolej.huhuhu