Thursday, December 30, 2010

KeBuLur..=[

Perut ni tibe-tibe ase lapar.Padahal baru j bedal makann member.Memang sejak akhir-akhir ni slalu j ase kebulur.24 jam pk pasal makan j.Memang tak lama lagi jadi Chubby la.Memandangkan kawan-kawan ak busy mlm ni(Jaja ad meeting.Khai ad keje yang perlu disetelkan.& yang lain-lain x sampai kolej ag),so t'pkse lah ak gerak secara solo.huhuhu


Nasib bek ad moto.Senang nak g kedai.Mase cuti ni,ak pinjam moto studiomate.Die balik kg.Stat j moto,trus merewang-rewang.Sebenarnya ni 1st time ak nak g makan kt kedai luar UPM sorang-sorang.Selalunye ad la teman at least sorang.

Ondwei tu,ati ni x henti-henti doa moge x ramai orang kt kedai makan.Bukan nk mengada tapi x selesa la.Lebih-lebih lagi biler ak sensorang camni.=[..
Tapi nasib ak memang x bape bek.Malam ni memang penuh dengan manusia kt kedai-kedai makan tu.lebih-lebih lagi boi.wah..tolong!!

untuk ubat rase a little bit upset 2,ak lepak kat mcD j.huhuhuhu..layan twister fries yang rangup (tp A&W punye lagi bez), mcFlurry oreo n air milo.Ok la 2..Since ak sorang-sorang j,ak mkn kt situ j.Malas nak bungkus-bungkus.

Mase tengah syok makan,mata ak duk merayap k segenap ruang lam mcD tu.Ak nampak ad 1 keluarga, 2 pasang suami isteri dan sepasang kapel.

Bez jugak yang 1 keluarga tu.Ad 4 orang anak.Sorang j gurl.Ak ase sumenye still skul rendah kot.Si ibu 2 muda ag.Mula-mula ak ingatkan die tu kakak pada budak-budak tu.Mana lah tau taktik zaman skang.Bawak budak-budak untuk teman dating.Tapi rupa-rupanya memang mama diorang.Hehehe..Pelanggan lain ak x layan sangat.Keluarga ni j yang berjaya mencuri pandangan ak.Memang bez tengok gelagat anak-anak kecil tu.

Agak lama jugak ak lepak kat mcD tu.Bile sume makanan dah licin,ak terus angkat kaki.Perut dah kenyang..Mase untuk rest..huhuhuhuhu...