Thursday, September 19, 2013

that's fun

Tak tahu kenapa hari ni mengantuk yang amat. Memang rasa macam ada batu besar atas mata. Then selalunya aku akan baca ceroita-cerita sedih sebab bila baca cerita-cerita macam tu, hati kecil aku yang mudah tersentuh ni akan menyebabkan mata aku berair. Bila mata berair, kurang lah sikit mengantuk.Pelik ke? Normal je la.

Tapi semua tu kejap je bertahan. Macam mana nak buat kerja kalau duk online mengadap cerita-cerita sedih. Dah lah kerja aku memang kena hadap komputer je ni. Then aku terjumpa something yang agak interesting. 


Try la ushar. Best kot. Aku tak pernah dengar nama kumpulan ni tapi lagu ni memang best. Hilang ngantuk aku. Harap-harap bertahan sampai siap kerja.hee