Sunday, January 30, 2011

~d.a.t.i.n.g~

Hari minggu camni memang hari yang ideal untuk buat temujanji.=]

Tapi siapa yang akan jadi mangsa temujanji ak?

Jeng..jeng..jeng..

My sister..huhuhuhuhu

kakak ak ni study kat SEGi College.Disebabkan kebiasaannya dia akan datang tempat ak kalau nak jumpa,kali ni ak wat kelainan sikit.Ak yang akan pergi ke tempat dia.(even tak pernah pergi pon sebelum ni). Saja nak cuba perkara baru.New journey.Seronok.

Disebabkan semalam ak stay kat studio,lepas Subuh ak sambung tidur semula.As the result,bangun lambat.huhuhu..Dalam pukul 12.00 lbey ak smpay ke KTM.Agak lambat di situ.Hujan la pula...Merapuhkan semangat ak.Then setelah hampir 2 jam bertungkus lumus,akhirnya ak sampai juga kat the Curve.Tempat temujanji kami.Nasib baik tak sesat.Setelah agak lama berpoya-poya di situ (sempat la tengok wayang),akhirnya ak balik.Naik bas Metro.Siap pesan kat pakcik bas,bagitau kalau dah nak sampai destinasi.Sebab tak tahu jalan.Kelakar je.Tapi memang patut pon ak buat begini.Berat mulut,sesat jalan kan.