Friday, January 14, 2011

tRip..

Sekarang pukul 7.50 mlm.Dalam pukul 11.oo mlm ni kitorang akan memulakan perjalanan kami.Baru nak gerak ke Penang.Ops..kami nak ke mana?

Sebagai student BLA2,budak studio ak wajib amik kos ekologi.Dan kali ni kami perlu ke Bangkok selama seminggu bagi melengkapi kelas ni.Menurut Dr Murad(lec kami),banyak tempat yang akan kami lawati nanti.Harap-harap seronok.

Untuk trip ni, kami kena spent rm800.hurm..Pokai la.Semalam ak,Cha n Bunga g tukar duit kat The Mines.Boleh tahan jugak mahalnya.Die cas 30 sen bagi setiap rm10.Sebab kami nak dapatkan 8000 bath thai,kami kena bayar rm824.Rate die lebih kurang rm10=100bath tahi j..hurm..Tak banyak sangat yang kami bawa sebab shopping bukan tema utama kami.

Dr Murad ad cakap,susah sikit nak cari makanan halal kat sane,so kena bawa makanan sendiri sikit.Ada la satu beg makanan saje ak bawa.hehe..Bukan apa,takut nanti kebulur pula.Banyak tempat nak kena lawat.So perlukan stamina yang kuat.

Even dah nak gerak,tapi ak still tak rase betul2 excited cam studiomate ak.Normal lagi k ak ni?~~"