Saturday, January 1, 2011

LeteY..=[

salam..Semalam ak selamat pindah ke Kolej Serumpun.Alhamdulillah..

Lepas je sesi pindah-pindah barang, ak ikut Jaja keluar.Group kem Jaja ajak die main bowling.N as a leader,die kena join la.Tapi die tak main pon.Just tunjuk muka je.Diorang main kat South City sebab The Mines ramai sangat orang.

Ni 1st time ak g South City.Biasalah,susah sikit nak mai sini kalau tak ada kenderaan.Tapi memang agak terkejut+ terpana +sedey + kesian bila tengok suasana malls ni.Banyak sangat kedai yang buka.Ada member ak cakap, malls ni memang da hampir-hampir bankrap.Dari 3 tingkat tu,boleh bilang dengan jari je kedai-kedai yang buka.Memang lengang giler.Area bowling tu pon tak ramai orang.

Lepas 10 min tunjuk muka kat situ,kami pon chow.Jaja ajak pergi The Mines plak.Teman makan.Katanye mengidam nak makan fast food lepas 5 hari makan sardin je dalam hutan tu.hehehe..Layan je la.

Suasana dalam The Mines tu memang 120% berbeza dengan South City.Ramai giler makhluk bernama manusia ni.Nak cari parking pon,kitorang terpaksa pusing berkali-kali.Masuk je,kitorang window shopping dulu.Biasalah gurl kan.Lepas tu baru kitorang cari sasaran untuk isi perut.

Jaja ckap die mengidam nak makan sushi,so kitorang pergilah kat satu tempat ni.Memang murah la sushi die.onagiri pon rm1.50 j.yang roll plak tak sampai rm5. Banyak jugak yang kitorang borong kat sane.Pastu kitorang masuk Sushi King.Melantak kat sana.Ni 1st time ak masuk sini,but jaja dah banyak kali la.Die order lah jugak a few types of sushi(ak bukan ingat sangat nama-namanya).n ak order aiskrim.yummy~~ingat nak la upload gambar tapi ada masalah teknikal skit.hurm..

Lepas makan,kitorang sambung window shopping..Bila kaki dah agak letey,kitorang pon balik.Itu pon Jaja akan balik rumah lepas hantar ak k serumpun.Memang meleteykan la.Tapi die selamat sampai kat rumah die.

Ak??Menghabiskan sisa-sisa cuti ni sensorang je.Jaja dah balik rumah.Yang lain-lain x muncul-muncul lagi.Selalunya hari Ahad baru ramai yang stat mai.So kerja ak juz on9 j la.huhuhuhu